herregud;o 10 ingrepp på em dag!

Heidi Montag före och efter. FOTO: Stella Pictures

 

Så var vi där igen. Stackars lilla rika flicka. Heidi Pratt, née Montag, talar ut i pressen, den här gången tidningen People om sin passion/besatthet av skönhetsoperationer.


Alldeles nyligen ( i november) utsatte hon sin blott 23-åriga kropp för hela tio ingrepp på en och samma dag!  Bland dessa ingick en ny förstorande bröstoperation, en ny näsfix och en hakreducering.

The Hills-stjärnan säger till People att hon gör alla dessa operationer för att bli sitt “bästa jag”. Men det är uppenbart att hon gått från att se sig själv som okej men med ett par grejer som skulle kunna bli bättre till att bara se vad hon ska göra för ingrepp härnäst.

Hon har som så många före henne blivit beroende av skönhetsoperationer. Och det är bara för sorgligt!The Hills-tjejerna överhuvudtaget verkar ha svåra komplex. Det får mig att minnas tv-serien Ally McBeal. Kommer ni ihåg hur i stort sett alla kvinnor där fick anorexia? Det började med att Calista Flockhartgick från small till XXXXS. Sen följde de andra efter. Både Portia de Rossi och Courtney Thorne-Smithhar gått ut med att pressen på att vara smal i serien blev för stor. Så känns det med tjejerna i The Hillsockså (post-Lauren Conrad). Kolla bara på stackars Stephanie Pratt

 


Artickeln lånad av ::  http://tvbloggen.tvplaneten.se/2010/01/13/the-hills-heidi-pratt-gjorde-tio-skonhetsingrepp-pa-en-dag/


Kommentarer
Postat av: M I N N A

SVAR: Tack sin med :)

2010-01-16 @ 13:18:26
URL: http://m
Postat av: nila

det visste jag inte om heidi

2010-01-17 @ 11:25:57
URL: http://fashionfreak.bubbleroom.se
Postat av: Hanna

Det är helt sjukt egnetligen,

2010-01-18 @ 17:02:25
URL: http://hhaannaazz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0